Polaroidna očala BONITO V2 solano

Polaroidna sončna očala BONITO V2 solano ponujajo odlično zaščito pred sončno svetlobo, vključno s stransko svetlobo, zahvaljujoč dvema dodatnima lečama na boku oziroma ob strani glavnih leč. Zaradi te posebne zasnove je oko minimalno obremenjeno tudi v najbolj sončnih dneh.

Šifra: LEN314 Kategoriji: ,

30

1 na zalogi

Opis

Siva barva leč zelo dobro absorbira svetlobo in ne popači naravnih barv okolja. Oblika očal zelo dobro sledi ukrivljenosti glave, na koncu osrednjega, nosnega dela je dodana mehka, nedrseča, hipoalergena guma, katere kombinacija jih naredi izjemno stabilne. Zaradi tega so ta očala še posebej primerne za dinamične aktivnosti na prostem.

Leče so polarizirane, kar pomeni, da odpravijo odsev svetlobe, ustvarjene na površini vode, tako da lahko dno dobro vidimo. Očala nudijo 100 % zaščito pred škodljivimi UV žarki. Okvir ima zelo diskretno mat črno prevleko, poleg tega pa je zelo lahek in udoben. Polaroidna sončna očala BONITO V2 so varno shranjena v trdi torbici z zadrgo in pritrdilnim karabinom za na ribiški telovnik. Barva etuia je naključno izbrana izmed treh razpoložljivih barv: črna, modra in bež.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Polaroidna očala BONITO V2 solano”